Hallå där! Nu är sommaren här och högtryck råder på spelfronten. Vi har avverkat spelning på Granbackafestivalen, Gunnevi och igår i Åmotsfors med Brolle! Igår var en riktig höjdarspelning men massa trevligt folk, bra musik och bra arrangemang. Vi stortrivdes kan man säga. Dessutom hade vi god hjälp av PJP Productions som rattade ljudet. Vi körde två set och Brolle ett däremellan. Brolle levererade som väntat fantastiskt bra! Så himla roligt att vi får äran att vara med på ytterligare två spelningar med honom varav en är redan nästa helg på fredag 13/7 i Björneborg. Vi hoppas att ni har det bra så länga och att vi ses där! Väl mött! 
Läs hela inlägget »

Det är helt sjukt va längesen det uppdaterades nånting här. Och det är heller inte så konstigt. Mycket har hänt sen sist. Hela 2017 blev ett sabbatsår då vi la musiken på hyllan och väntade på rätt tidpunkt att komma tillbaka och nu är vi där! För att sammanfatta då, vi har välkomnat den otroligt musikaliske Robert Olsson in i bandet på ståbas! Nya spelningar har börjat rulla in (kolla "spelplan" på hemsidan). Vi har spelat in en helt ny och egen låt som heter Leaving on a Jet Plane... Om än annorlunda så utan tvekan vår absolut bästa låt hittills! 

Nu arbetas och repeteras det för fulla muggar i replokalen inför spelningarna som kommer...Nästan alla gamla låtar vi kört är utbytta mot nytt och fräscht material och vi är grymt sugna på att ut och spela igen! Vi hoppas att vi ses snart! 

So long!

Läs hela inlägget »

Igår spelade vi på Bryggan i Ulricehamn...  Världens trevligaste ställe och bästa personalen! Vi spelade två set och publiken var på från allra första början kan man säga.. Fullt drag, massa röj och dans. Vissa missöden inträffade förstås :P Det var strängar som gick av, sångare som sjöng fel låt osv... haha... men största problemet var ju när "någon" smög in bakom tältet och stängde av strömmen för oss så allt svartnade och ljudet tystnade.. Men med lite felsökning kunde vi snabbt konstatera att någon tryckt av säkringen och vi kunde köra igån igen. Men publiken gav inte upp för detta utan rockade vidare om än ännu hårdare :) Tråkigt att vissa finner nöjet i att förstöra..... men det var första gången det händer för oss och förhoppningsvis också den sista...

Nästa spelning är söndagen 3 juli i Floda då vi lirar med bland annat The Cadillac band, Rockfolket, Ebbot, Billy Burnette m.fl. Missa inte det :)

Läs hela inlägget »

Idag söker vi oss mot replokalen där vi ska repa in lite nytt bra material och dricka några baljor kaffe. Spelning 11 juni i Ulricehamn närmar sig och setlisten måste uppdateras. Om vi följer tradtionen så kan det nog bli nån pizza beställd idag också :P Vi ska även se om vi fortfarande är nöjda med Soundcraft Ui mixern som vi lånat av Christian ..  

Vad händer annars i Revivals nu för tiden då? Jo nya fräscha bandbilder har tagits med hjälp av Sofie Borg förra helgen som ska skickas ut till arrangörer inför kommande evenemang. Ovanstående bild har även skickats till Amplified Magazine som har intervjuat oss inför sommarens utgåva av deras tidning. 

Statutsen i bandet då? Jimmy hade spelning igår med sitt andra band och tar det antaligen lugnt (ligger utslagen?) hemma idag inför repet.. Daniel skriver nya låtar till bandet och fördriver vardagarna som hårt jobbande kock och som småbarnsförälder. Fredrik och Benny räknar ner till sin USA-resa som kommer bli århundrates göttigaste, galnaste och mest jåliga roadtrip som nånsin skådats.. 

Läs hela inlägget »
loading...

Då har man landat brutalt i vardagen igen efter en helg med mycket rock n roll! Äntligen var det dags för oss att få lira på samma tillställning som inga mindre än John Lindberg Trio! Vi premiärspelade en av våra nya egna låtar och med mycket positiv respons på den gjorde att vi redan nu går i inspelningstankar ;) 

Vi va lite av ett nytt band denna kvällen .. Vår eminente trumslagare Erik Kihlander har sedan en tid bestämt sig för att hoppa av bandet och gå vidare med nya utmaningar. En stor förlust för oss såklart!! :( Erik har varit med sen starten och vi har delat många, många äventyr... Vi tackar dig Erik för allt och önskar lycka till med vidare utmaningar!!!  

Timo Kurki anslöt även han till bandet förra våren och gjorde en grym insats och vi är glada för den tiden! Tyvärr valde även Timo att hoppa av efter kort tid. Timo är en grym låtskrivare, basist och sångare som vi önskar all lycka till i framtiden. 

Med Timos avhopp gjorde Fredrik Gylterud comeback i bandet som sångare och basist!! Otroligt roligt tycker vi!! Och med Eriks avhopp så välkomnar vi Jimmy Grimberg som gjorde sin debutspelning med oss nu i helgen :) Han skötte sig kanonbra förstås och nu är vi ett band på gång igen! Jimmy är även han en gammal vän till oss i bandet sen tidigare som har varit på väg med oss flera gånger men det är först nu som bitarna föll på plats.. Riktigt kul detta i slutändan! 

Nu är vi redo för nya spelningar med klackarna i taket och tänderna i tapeterna och fullt ös. Men nu har vi stämplat ut för helg! Hoppas vi hörs och ses snart! 

Läs hela inlägget »

Genrep

Statusen i bandet för tillfället ser ut ungefär så här. Daniel lever livets glada dagar som nybliven farsa! GRATTIS Daniel.. det gjorde du bra! Kanske nynnar han på en och annan rock n roll-vaggvisa för barnet emellanåt? Fredrik han lever också livets glada dagar som nybliven husse åt en liten katt! Jimmy, vår nyblivna trummis sliter sitt hår för att hinna sätta och lära sig alla turer inför helgens spelning. Benny pustar ut efter en knäckande magsjukeomgång men är nu tillbaks på jobbet där han uppfostrar små oskyldiga elever till att bli framtida rock n roll-rebeller.. 

Och till helgen är det ÄNTLIGEN dags att rocka igen!! Tillsammans med inga mindre än John Lindberg Trio ska vi rocka så taket både lyfter och välter. Vi törs utlova en kväll med brutalt ös! Platsen är Träffen Båberg i Trollhättan. Befinner ni er i närheten eller har möjlighet att ta er dit så ska ni naturligtvis göra det ;) Hoppas att vi ses där folkens! 

Rock Bop! 

Läs hela inlägget »
Vi är en bra bit in på nya året nu.. 2016 blir ett bra år. Vissa förändringar är på gång i bandet. Ny egen musik skrivs just nu och planering inför sommaren är på gång. Förra året var ett kul men även kämpigt år med medlemsbyten. Nu hoppas vi på ett stabilt 2016 med massa ösiga spelningar och kanske eventuellt skivinspelning. I augusti blir det en paus för då drar 50 procent av bandet, Fredrik och Benny på roadtrip i det stora landet i väster... 

För övrigt laddar vi för spelning i Trollhättan 20 februari då vi ska värma upp åt John Lindberg Trio! (y) Daniel går i väntans tider... Han kommer bli farsa närsomhelst..  Benny är nybliven 36-åring och Fredrik sitter i Köla nånstans och tar sig en öl eller två. 

Ha det gött folkens så ses vi snart hoppas vi! :) 
Läs hela inlägget »

För ett par helger sen packade vi våra tillhörigheter och drog mot Sundsvall för spelning på Street Rulers bilklubb strax utanför stan. En resa på drygt 7 timmar...  men det var det värt! Vi åkte upp redan på fredagen och bara göttade oss och tog in den Norrländska känslan och härliga dialekten! På lördagen var det fullt ös och vilken klubb vi hamnat på...!  Trevligt folk och massa fina bilar! Deras klubblokal var en gammal baptistkyrka så en viss religiös prägel fanns med oss hela spelningen!! Eller nej, inte alls haha.. Med massa glada raggare och festdeltagare var stämningen på topp..  Anders från Norstedtz var där och gjort ett inhopp och körde Meduza med oss... Riktig kul!! ... Hoppas det kan bli fler resor dit! :) Vi fick även bo på ett väldigt fint ställe som hette Ainas Hotell... det kan vi varmt rekommendera! 

I helgen som var rockade vi Tanumstrand tillsammans med Marcel Riesco & The Truly Lovers Trio. Tyvärr dåligt med folk men var trevligt ändå och bra arrangerat som vanligt!!

Nu till helgen den 17 oktober spelar vi på Medis i Säffle tillsammans med The Refreshments.. Något som absolut inte bör missas om du befinner dig i Säffle då eller har vägarna förbi ;) Hoppas vi ses! 
 

Läs hela inlägget »

Det är längesen vi spelade live nu och det suger rejält i speltarmen!! Men nu närmar det sig några riktigt sköna spelningar! Först ut är 26 september i Sundsvall! Lång resa väntar men det ska bli görkul! Vi ska lira på en raggarklubb där som har höstrally på dan.

I helgen som var repades nya goddiga "beter" in.. Bland annat Tick tock och Elisabeth... Dom kommer bli riktigt bra vad det verkar!

Å förresten glöm inte bort att gilla oss på facebook om du inte redan gör det, så blir vi glada :)

Rock on! ​​​​

Läs hela inlägget »
I söndags var vi på vackra Nääs Slott för tredje gången! Trots regntunga skyar och att vi tvingades va inomhus törs vi nog säga att detta va bästa gången hittills... Magisk kväll fantastiska musiker. The Cadillac Band var där förstås med Janne Lucas, Little Gerhard, ClaesGöran Hederström och Medina Karatas i spetsen. Andra gästartister var Stella Parton, country och rockmusik av bästa sort! Våra partyfriendrockers Rockfolket leverarade grymt precis som alltid! Billy Burnette körde rockklassiker så det rök om det och Josef Nordin var också där och sjöng kanonbra som vanligt. Och många många fler... Sist men inte minst var det många återseenden med resenärer från USA-resan vi va på förra året... Riktigt kul att träffa alla igen... hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång. Vi får hoppas det blir en repris på detta även nästa år... :)

Rock on!
Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Länkar

Etiketter

Etiketter