Igår spelade vi på Bryggan i Ulricehamn...  Världens trevligaste ställe och bästa personalen! Vi spelade två set och publiken var på från allra första början kan man säga.. Fullt drag, massa röj och dans. Vissa missöden inträffade förstås :P Det var strängar som gick av, sångare som sjöng fel låt osv... haha... men största problemet var ju när "någon" smög in bakom tältet och stängde av strömmen för oss så allt svartnade och ljudet tystnade.. Men med lite felsökning kunde vi snabbt konstatera att någon tryckt av säkringen och vi kunde köra igån igen. Men publiken gav inte upp för detta utan rockade vidare om än ännu hårdare :) Tråkigt att vissa finner nöjet i att förstöra..... men det var första gången det händer för oss och förhoppningsvis också den sista...

Nästa spelning är söndagen 3 juli i Floda då vi lirar med bland annat The Cadillac band, Rockfolket, Ebbot, Billy Burnette m.fl. Missa inte det :)

Läs hela inlägget »

Idag söker vi oss mot replokalen där vi ska repa in lite nytt bra material och dricka några baljor kaffe. Spelning 11 juni i Ulricehamn närmar sig och setlisten måste uppdateras. Om vi följer tradtionen så kan det nog bli nån pizza beställd idag också :P Vi ska även se om vi fortfarande är nöjda med Soundcraft Ui mixern som vi lånat av Christian ..  

Vad händer annars i Revivals nu för tiden då? Jo nya fräscha bandbilder har tagits med hjälp av Sofie Borg förra helgen som ska skickas ut till arrangörer inför kommande evenemang. Ovanstående bild har även skickats till Amplified Magazine som har intervjuat oss inför sommarens utgåva av deras tidning. 

Statutsen i bandet då? Jimmy hade spelning igår med sitt andra band och tar det antaligen lugnt (ligger utslagen?) hemma idag inför repet.. Daniel skriver nya låtar till bandet och fördriver vardagarna som hårt jobbande kock och som småbarnsförälder. Fredrik och Benny räknar ner till sin USA-resa som kommer bli århundrates göttigaste, galnaste och mest jåliga roadtrip som nånsin skådats.. 

Läs hela inlägget »
Båberg Gylterud 12765570_10208451834351643_1148409526_o 12767814_10208451834831655_1592366755_o 12772954_10208451833231615_183577717_o 12773048_10208451832991609_763361850_o

Då har man landat brutalt i vardagen igen efter en helg med mycket rock n roll! Äntligen var det dags för oss att få lira på samma tillställning som inga mindre än John Lindberg Trio! Vi premiärspelade en av våra nya egna låtar och med mycket positiv respons på den gjorde att vi redan nu går i inspelningstankar ;) 

Vi va lite av ett nytt band denna kvällen .. Vår eminente trumslagare Erik Kihlander har sedan en tid bestämt sig för att hoppa av bandet och gå vidare med nya utmaningar. En stor förlust för oss såklart!! :( Erik har varit med sen starten och vi har delat många, många äventyr... Vi tackar dig Erik för allt och önskar lycka till med vidare utmaningar!!!  

Timo Kurki anslöt även han till bandet förra våren och gjorde en grym insats och vi är glada för den tiden! Tyvärr valde även Timo att hoppa av efter kort tid. Timo är en grym låtskrivare, basist och sångare som vi önskar all lycka till i framtiden. 

Med Timos avhopp gjorde Fredrik Gylterud comeback i bandet som sångare och basist!! Otroligt roligt tycker vi!! Och med Eriks avhopp så välkomnar vi Jimmy Grimberg som gjorde sin debutspelning med oss nu i helgen :) Han skötte sig kanonbra förstås och nu är vi ett band på gång igen! Jimmy är även han en gammal vän till oss i bandet sen tidigare som har varit på väg med oss flera gånger men det är först nu som bitarna föll på plats.. Riktigt kul detta i slutändan! 

Nu är vi redo för nya spelningar med klackarna i taket och tänderna i tapeterna och fullt ös. Men nu har vi stämplat ut för helg! Hoppas vi hörs och ses snart! 

Läs hela inlägget »

Genrep

Statusen i bandet för tillfället ser ut ungefär så här. Daniel lever livets glada dagar som nybliven farsa! GRATTIS Daniel.. det gjorde du bra! Kanske nynnar han på en och annan rock n roll-vaggvisa för barnet emellanåt? Fredrik han lever också livets glada dagar som nybliven husse åt en liten katt! Jimmy, vår nyblivna trummis sliter sitt hår för att hinna sätta och lära sig alla turer inför helgens spelning. Benny pustar ut efter en knäckande magsjukeomgång men är nu tillbaks på jobbet där han uppfostrar små oskyldiga elever till att bli framtida rock n roll-rebeller.. 

Och till helgen är det ÄNTLIGEN dags att rocka igen!! Tillsammans med inga mindre än John Lindberg Trio ska vi rocka så taket både lyfter och välter. Vi törs utlova en kväll med brutalt ös! Platsen är Träffen Båberg i Trollhättan. Befinner ni er i närheten eller har möjlighet att ta er dit så ska ni naturligtvis göra det ;) Hoppas att vi ses där folkens! 

Rock Bop! 

Läs hela inlägget »
Vi är en bra bit in på nya året nu.. 2016 blir ett bra år. Vissa förändringar är på gång i bandet. Ny egen musik skrivs just nu och planering inför sommaren är på gång. Förra året var ett kul men även kämpigt år med medlemsbyten. Nu hoppas vi på ett stabilt 2016 med massa ösiga spelningar och kanske eventuellt skivinspelning. I augusti blir det en paus för då drar 50 procent av bandet, Fredrik och Benny på roadtrip i det stora landet i väster... 

För övrigt laddar vi för spelning i Trollhättan 20 februari då vi ska värma upp åt John Lindberg Trio! (y) Daniel går i väntans tider... Han kommer bli farsa närsomhelst..  Benny är nybliven 36-åring och Fredrik sitter i Köla nånstans och tar sig en öl eller två. 

Ha det gött folkens så ses vi snart hoppas vi! :) 
Läs hela inlägget »

För ett par helger sen packade vi våra tillhörigheter och drog mot Sundsvall för spelning på Street Rulers bilklubb strax utanför stan. En resa på drygt 7 timmar...  men det var det värt! Vi åkte upp redan på fredagen och bara göttade oss och tog in den Norrländska känslan och härliga dialekten! På lördagen var det fullt ös och vilken klubb vi hamnat på...!  Trevligt folk och massa fina bilar! Deras klubblokal var en gammal baptistkyrka så en viss religiös prägel fanns med oss hela spelningen!! Eller nej, inte alls haha.. Med massa glada raggare och festdeltagare var stämningen på topp..  Anders från Norstedtz var där och gjort ett inhopp och körde Meduza med oss... Riktig kul!! ... Hoppas det kan bli fler resor dit! :) Vi fick även bo på ett väldigt fint ställe som hette Ainas Hotell... det kan vi varmt rekommendera! 

I helgen som var rockade vi Tanumstrand tillsammans med Marcel Riesco & The Truly Lovers Trio. Tyvärr dåligt med folk men var trevligt ändå och bra arrangerat som vanligt!!

Nu till helgen den 17 oktober spelar vi på Medis i Säffle tillsammans med The Refreshments.. Något som absolut inte bör missas om du befinner dig i Säffle då eller har vägarna förbi ;) Hoppas vi ses! 
 

Läs hela inlägget »

Det är längesen vi spelade live nu och det suger rejält i speltarmen!! Men nu närmar det sig några riktigt sköna spelningar! Först ut är 26 september i Sundsvall! Lång resa väntar men det ska bli görkul! Vi ska lira på en raggarklubb där som har höstrally på dan.

I helgen som var repades nya goddiga "beter" in.. Bland annat Tick tock och Elisabeth... Dom kommer bli riktigt bra vad det verkar!

Å förresten glöm inte bort att gilla oss på facebook om du inte redan gör det, så blir vi glada :)

Rock on! ​​​​

Läs hela inlägget »
I söndags var vi på vackra Nääs Slott för tredje gången! Trots regntunga skyar och att vi tvingades va inomhus törs vi nog säga att detta va bästa gången hittills... Magisk kväll fantastiska musiker. The Cadillac Band var där förstås med Janne Lucas, Little Gerhard, ClaesGöran Hederström och Medina Karatas i spetsen. Andra gästartister var Stella Parton, country och rockmusik av bästa sort! Våra partyfriendrockers Rockfolket leverarade grymt precis som alltid! Billy Burnette körde rockklassiker så det rök om det och Josef Nordin var också där och sjöng kanonbra som vanligt. Och många många fler... Sist men inte minst var det många återseenden med resenärer från USA-resan vi va på förra året... Riktigt kul att träffa alla igen... hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång. Vi får hoppas det blir en repris på detta även nästa år... :)

Rock on!
Läs hela inlägget »
Sommaren 2015 närmar sig med stormsteg och i Revivalslägret pågår förberedelserna minst sagt för fullt! Repertoaren är uppdaterad och till stora delar utbytt och gårdagen tillbringade vi i studion!! Yeesss äntligen om vi får säga det själv :) Elva härliga rock n' roll-låtar håller just nu på att mixas och mastras för bästa resultat som vi förhoppningsvis blir nöjda med :) Sex av dom är helt nyskrivna egna låtar som ni förmodligen aldrig hört om ni möjligtvis inte var med på vår senaste spelning ;) Skivan spelade vi in hos Benny Melin på Ihlen Recrods i Högsäter nere i Dalsland. Ett bra val visade det sig - han är grym!

Förhoppningsvis hinner vi få färdigt ett skivomslag och pressa skivorna lagom tills sommarspelningarna drar igång! Först ut är midsommardagen på Gunnevi i Gunnarskog, tätt följt av ett privat företagsgig som kommer bli grymt.. Dom har t.o.m. hyrt en hel folkpark till detta ändamålet :) Strax därpå är det dags för inget mindre än Sweden Rockabilly Festival i Skara!! Yiiihaaa... kommer bli grymt kul!!

Vi hörs och ses på nån spelning snart hoppas vi!! Om ni vill, så vill vi ;)

Rock on!
Läs hela inlägget »

Tjenare på er! Vilken helg vi har haft. Vi var alltså i broderslandet i väster och lirade för partysugna norrmän i Römskog. Och vill man äta och må gott då ska man åka dit, för god mat, det fick vi :) Tiden rusade som vanligt iväg och poolbadandet fick stryka på foten även denna gång. 

Vi började lira runt tio. Ganska snart började folket strömma till och stämningen var på topp! Många återseenden blev det också och görtrevligt var det. Vi fick slänga in ett extra tredje set och festen ville aldrig ta slut :) 

Förmodligen blir det en spelning till där inom en inte allt för lång framtid.. vi återkommer mer om det :) 

Imorrn är det måndag och ny arbetsvecka.. Till helgen blir det rep och invigning och flytt till vår nya replokal! 

Rock on! 

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Arkiv

Länkar

Länkar

Etiketter

Etiketter