Comeback 2018

Det är helt sjukt va längesen det uppdaterades nånting här. Och det är heller inte så konstigt. Mycket har hänt sen sist. Hela 2017 blev ett sabbatsår då vi la musiken på hyllan och väntade på rätt tidpunkt att komma tillbaka och nu är vi där! För att sammanfatta då, vi har välkomnat den otroligt musikaliske Robert Olsson in i bandet på ståbas! Nya spelningar har börjat rulla in (kolla "spelplan" på hemsidan). Vi har spelat in en helt ny och egen låt som heter Leaving on a Jet Plane... Om än annorlunda så utan tvekan vår absolut bästa låt hittills! 

Nu arbetas och repeteras det för fulla muggar i replokalen inför spelningarna som kommer...Nästan alla gamla låtar vi kört är utbytta mot nytt och fräscht material och vi är grymt sugna på att ut och spela igen! Vi hoppas att vi ses snart! 

So long!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln