Rock på Bryggan och strömavbrott

Igår spelade vi på Bryggan i Ulricehamn...  Världens trevligaste ställe och bästa personalen! Vi spelade två set och publiken var på från allra första början kan man säga.. Fullt drag, massa röj och dans. Vissa missöden inträffade förstås :P Det var strängar som gick av, sångare som sjöng fel låt osv... haha... men största problemet var ju när "någon" smög in bakom tältet och stängde av strömmen för oss så allt svartnade och ljudet tystnade.. Men med lite felsökning kunde vi snabbt konstatera att någon tryckt av säkringen och vi kunde köra igån igen. Men publiken gav inte upp för detta utan rockade vidare om än ännu hårdare :) Tråkigt att vissa finner nöjet i att förstöra..... men det var första gången det händer för oss och förhoppningsvis också den sista...

Nästa spelning är söndagen 3 juli i Floda då vi lirar med bland annat The Cadillac band, Rockfolket, Ebbot, Billy Burnette m.fl. Missa inte det :)

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln