White lightning

Idag söker vi oss mot replokalen där vi ska repa in lite nytt bra material och dricka några baljor kaffe. Spelning 11 juni i Ulricehamn närmar sig och setlisten måste uppdateras. Om vi följer tradtionen så kan det nog bli nån pizza beställd idag också :P Vi ska även se om vi fortfarande är nöjda med Soundcraft Ui mixern som vi lånat av Christian ..  

Vad händer annars i Revivals nu för tiden då? Jo nya fräscha bandbilder har tagits med hjälp av Sofie Borg förra helgen som ska skickas ut till arrangörer inför kommande evenemang. Ovanstående bild har även skickats till Amplified Magazine som har intervjuat oss inför sommarens utgåva av deras tidning. 

Statutsen i bandet då? Jimmy hade spelning igår med sitt andra band och tar det antaligen lugnt (ligger utslagen?) hemma idag inför repet.. Daniel skriver nya låtar till bandet och fördriver vardagarna som hårt jobbande kock och som småbarnsförälder. Fredrik och Benny räknar ner till sin USA-resa som kommer bli århundrates göttigaste, galnaste och mest jåliga roadtrip som nånsin skådats.. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln