Delvis nytt och uppdaterat band! 

loading...

Då har man landat brutalt i vardagen igen efter en helg med mycket rock n roll! Äntligen var det dags för oss att få lira på samma tillställning som inga mindre än John Lindberg Trio! Vi premiärspelade en av våra nya egna låtar och med mycket positiv respons på den gjorde att vi redan nu går i inspelningstankar ;) 

Vi va lite av ett nytt band denna kvällen .. Vår eminente trumslagare Erik Kihlander har sedan en tid bestämt sig för att hoppa av bandet och gå vidare med nya utmaningar. En stor förlust för oss såklart!! :( Erik har varit med sen starten och vi har delat många, många äventyr... Vi tackar dig Erik för allt och önskar lycka till med vidare utmaningar!!!  

Timo Kurki anslöt även han till bandet förra våren och gjorde en grym insats och vi är glada för den tiden! Tyvärr valde även Timo att hoppa av efter kort tid. Timo är en grym låtskrivare, basist och sångare som vi önskar all lycka till i framtiden. 

Med Timos avhopp gjorde Fredrik Gylterud comeback i bandet som sångare och basist!! Otroligt roligt tycker vi!! Och med Eriks avhopp så välkomnar vi Jimmy Grimberg som gjorde sin debutspelning med oss nu i helgen :) Han skötte sig kanonbra förstås och nu är vi ett band på gång igen! Jimmy är även han en gammal vän till oss i bandet sen tidigare som har varit på väg med oss flera gånger men det är först nu som bitarna föll på plats.. Riktigt kul detta i slutändan! 

Nu är vi redo för nya spelningar med klackarna i taket och tänderna i tapeterna och fullt ös. Men nu har vi stämplat ut för helg! Hoppas vi hörs och ses snart! 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln