Genrep

Statusen i bandet för tillfället ser ut ungefär så här. Daniel lever livets glada dagar som nybliven farsa! GRATTIS Daniel.. det gjorde du bra! Kanske nynnar han på en och annan rock n roll-vaggvisa för barnet emellanåt? Fredrik han lever också livets glada dagar som nybliven husse åt en liten katt! Jimmy, vår nyblivna trummis sliter sitt hår för att hinna sätta och lära sig alla turer inför helgens spelning. Benny pustar ut efter en knäckande magsjukeomgång men är nu tillbaks på jobbet där han uppfostrar små oskyldiga elever till att bli framtida rock n roll-rebeller.. 

Och till helgen är det ÄNTLIGEN dags att rocka igen!! Tillsammans med inga mindre än John Lindberg Trio ska vi rocka så taket både lyfter och välter. Vi törs utlova en kväll med brutalt ös! Platsen är Träffen Båberg i Trollhättan. Befinner ni er i närheten eller har möjlighet att ta er dit så ska ni naturligtvis göra det ;) Hoppas att vi ses där folkens! 

Rock Bop! 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln