"Lördagkväll vilken härlig kväll.."

Vi är en bra bit in på nya året nu.. 2016 blir ett bra år. Vissa förändringar är på gång i bandet. Ny egen musik skrivs just nu och planering inför sommaren är på gång. Förra året var ett kul men även kämpigt år med medlemsbyten. Nu hoppas vi på ett stabilt 2016 med massa ösiga spelningar och kanske eventuellt skivinspelning. I augusti blir det en paus för då drar 50 procent av bandet, Fredrik och Benny på roadtrip i det stora landet i väster... 

För övrigt laddar vi för spelning i Trollhättan 20 februari då vi ska värma upp åt John Lindberg Trio! (y) Daniel går i väntans tider... Han kommer bli farsa närsomhelst..  Benny är nybliven 36-åring och Fredrik sitter i Köla nånstans och tar sig en öl eller två. 

Ha det gött folkens så ses vi snart hoppas vi! :) 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln