Sundsvall och Tanumstrand, check... 

För ett par helger sen packade vi våra tillhörigheter och drog mot Sundsvall för spelning på Street Rulers bilklubb strax utanför stan. En resa på drygt 7 timmar...  men det var det värt! Vi åkte upp redan på fredagen och bara göttade oss och tog in den Norrländska känslan och härliga dialekten! På lördagen var det fullt ös och vilken klubb vi hamnat på...!  Trevligt folk och massa fina bilar! Deras klubblokal var en gammal baptistkyrka så en viss religiös prägel fanns med oss hela spelningen!! Eller nej, inte alls haha.. Med massa glada raggare och festdeltagare var stämningen på topp..  Anders från Norstedtz var där och gjort ett inhopp och körde Meduza med oss... Riktig kul!! ... Hoppas det kan bli fler resor dit! :) Vi fick även bo på ett väldigt fint ställe som hette Ainas Hotell... det kan vi varmt rekommendera! 

I helgen som var rockade vi Tanumstrand tillsammans med Marcel Riesco & The Truly Lovers Trio. Tyvärr dåligt med folk men var trevligt ändå och bra arrangerat som vanligt!!

Nu till helgen den 17 oktober spelar vi på Medis i Säffle tillsammans med The Refreshments.. Något som absolut inte bör missas om du befinner dig i Säffle då eller har vägarna förbi ;) Hoppas vi ses! 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln