Då sa den tappre siste mohikanen

I söndags var vi på vackra Nääs Slott för tredje gången! Trots regntunga skyar och att vi tvingades va inomhus törs vi nog säga att detta va bästa gången hittills... Magisk kväll fantastiska musiker. The Cadillac Band var där förstås med Janne Lucas, Little Gerhard, ClaesGöran Hederström och Medina Karatas i spetsen. Andra gästartister var Stella Parton, country och rockmusik av bästa sort! Våra partyfriendrockers Rockfolket leverarade grymt precis som alltid! Billy Burnette körde rockklassiker så det rök om det och Josef Nordin var också där och sjöng kanonbra som vanligt. Och många många fler... Sist men inte minst var det många återseenden med resenärer från USA-resan vi va på förra året... Riktigt kul att träffa alla igen... hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång. Vi får hoppas det blir en repris på detta även nästa år... :)

Rock on!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln