Är ni redo, sommaren 2015 är här!! :)  

Sommaren 2015 närmar sig med stormsteg och i Revivalslägret pågår förberedelserna minst sagt för fullt! Repertoaren är uppdaterad och till stora delar utbytt och gårdagen tillbringade vi i studion!! Yeesss äntligen om vi får säga det själv :) Elva härliga rock n' roll-låtar håller just nu på att mixas och mastras för bästa resultat som vi förhoppningsvis blir nöjda med :) Sex av dom är helt nyskrivna egna låtar som ni förmodligen aldrig hört om ni möjligtvis inte var med på vår senaste spelning ;) Skivan spelade vi in hos Benny Melin på Ihlen Recrods i Högsäter nere i Dalsland. Ett bra val visade det sig - han är grym!

Förhoppningsvis hinner vi få färdigt ett skivomslag och pressa skivorna lagom tills sommarspelningarna drar igång! Först ut är midsommardagen på Gunnevi i Gunnarskog, tätt följt av ett privat företagsgig som kommer bli grymt.. Dom har t.o.m. hyrt en hel folkpark till detta ändamålet :) Strax därpå är det dags för inget mindre än Sweden Rockabilly Festival i Skara!! Yiiihaaa... kommer bli grymt kul!!

Vi hörs och ses på nån spelning snart hoppas vi!! Om ni vill, så vill vi ;)

Rock on!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln