En skön SPA-helg har nått sitt slut

Tjenare på er! Vilken helg vi har haft. Vi var alltså i broderslandet i väster och lirade för partysugna norrmän i Römskog. Och vill man äta och må gott då ska man åka dit, för god mat, det fick vi :) Tiden rusade som vanligt iväg och poolbadandet fick stryka på foten även denna gång. 

Vi började lira runt tio. Ganska snart började folket strömma till och stämningen var på topp! Många återseenden blev det också och görtrevligt var det. Vi fick slänga in ett extra tredje set och festen ville aldrig ta slut :) 

Förmodligen blir det en spelning till där inom en inte allt för lång framtid.. vi återkommer mer om det :) 

Imorrn är det måndag och ny arbetsvecka.. Till helgen blir det rep och invigning och flytt till vår nya replokal! 

Rock on! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln