Nu flyttar vi!! 

Hej och glad påsk på er alla rockers! Dags för en liten statusuppdatering hur det går för oss fyra rock n' roll-rebeller i bandet ;) 

Påsken har gått i onyttighetens tecken. Många ägg har ätits (iofs inte speciellt onyttigt), det har frossats i godis och en och anna folköl har slunkit ner. Det är viktigt att värna om traditioner :P 

Igår hann vi även med ett riktigt gött rep. Det börjar ju närma sig spelning och vi har två nya set som börjar sitta riktigt bra och många nya låtar har repats in. Både nytt egenskrivet material och nya covers finns på repoertoaren. Det blir ett lite nytt Revivals som går på scen men i samma gamla beprövade stil...Detta blir startskottet inför vårens och sommarens spelningar.. Vi är grymt taggade och längtar efter att röja med er igen! 

Jo det är helt sant faktiskt nu ska vi flytta - till en ny replokal. Inte så väldigt långt dock... flyttlasset kommer gå en trappa ned typ :) Denna lokalen är riktigt fin, är en gammal studio och innehåller tre rum... känns som kunglig lyx... speciellt om vi jämför med vår allra första replokal som låg långt nere i avgrunden utan fönster och bara en och annan råtta som sällskap ;) Och att vi nu slipper släpa grejerna uppför och nedför trappen blir riktigt gött för trötta ryggar... 

Vi har fått lite förfrågningar om Trollhättanspelningen med Eva Eastwood om kostnad och sådär.. Det kostar 200 spänn och det är betalning på dörren som gäller... Inga förköp alltså så kom i tid! 

Rock on folkens! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln