Efter regn kommer solsjen

Idag har vi repat igen! Det var sköj som bara den och idag hade vi besök av en ny basist :) Ni har säkert sett att vår nuvarande har valt att hoppa av (se tidigare facbook-inlägg). Verkligen tråkigt för oss att han inte är med längre men bandet måste leva vidare :) Killen som var med idag kommer inte va med på heltid i bandet men däremot kommer han att fungera som en back-up och lösa de spelningar som vi har tagit på oss än sålänge :) Det funkade i alla fall jäkligt bra och det var grymt kul att känna på låtarna igen. Det rockades fett i lokalen. Detta gav såklart mersmak och nu längtar man ut till rock & roll-scenerna igen :) 

På vår buss sitter fula dekaler och säger HYRFORDON med STORA bokstäver. Väldigt styggt och det måste bort. Så varför inte tänkte vi och införskaffade en typ av tapetborttagare. Alltså med hjälp av vattenånga och ett plektrum (plektrum har många användningsområden) kunde vi försiktigt skrapa bort bokstäverna. Funkade supert faktiskt! F:et försvann först och helt plötsligt stod det YRFORDON... kändes nästan som en rättvis text faktiskt ;) 

Å ni som trodde att vi inte kan stava till solsken! Det kan vi.. se här: SOLSKEN... Burned! ;) Rock on! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln