Böööter!

Det är inte bara Titanic som haft problem med isberg! Idag skulle vi gräva fram vår turnébulla (turnébulla är ett fränare ord för turnébuss :P ) Totalt insnöad och med en enorm snövall runt om var den väl begravd kan man säga..  Tunga och stora isblock var tvungna att grävas bort för att överhuvudtaget kunna se en skymt av bussen. När, efter flera lager snö, äntligen en framruta visade sig så satt där en spännande lapp! Säkert brev från ett hängivet fan hoppades vi... Det kanske det var, men detta fan hade samtidigt passat på att ge oss en bot för att vi parkerat mer än 15 minuter, visade det sig. Som tack för att vi parkerat där så får vi böta 300 riksdaler. Tack för den.. men va gör man inte för att eknomiskt stötta behövande organistioner.

Men imorrn är det måndag. Ny vecka nya möjligheter. Om vi inte hörs innan så kanske vi ses till helgen för då blir det RAJJENS i Arvika!!

Rock Bop!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln