Wind of change

Eftersom det är lite svårt att bestämma sig så har hemsidan återigen fått ny layout! Va tycker ni? =) Inte bara sidan har fått nytt utseende vi har även fixat till en ny snygg logga, som känns rätt ok tror vi :)

Next up-coming gig är på Rajjens i Arvika 31 januari. Detta får inte missas och det ryktas om mycket folk och vi ska bjuda på fullt ös! Därefter har vi paus till 18 april då vi spelar med Eva Eastwood i Trollhättan (y) Ytterligare spelningar inför året börjar bokas in och bland annat blir det återigen till Nääs slott i juli... Det börjar bli lite av en årlig tradition och höjdpunkt. Tillsammans med The Cadillac Band givetvis och Rockfolket med flera. Sen har vi ytterligare en riktigt, riktigt frän spelning som vi hoppas kunna bekräfta snart :)

I söndags repade vi. Lokalen såg ut ungefär som vanligt men inga möss i fällorna. Sen vi slängde sopsäcken med stora mängder matrester kanske dom inte är så intresserad av vår lokal :P

En ny låt håller på att ta form. I nuläget går den under arbetsnamnet Cryin' in the rain. Den känns riktigt bra och kan nog blir kanonbra när vi får arbeta lite med den.. Lite annorlunda mot våra tidigare låtar. Hoppas på att kunna testa den live ute snart!

Och kom ihåg! Man har inte roligare än man gör sig! Rock bop!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln