Full fart tisdag

I helgen som var skulle vi ha spelat i Norrköping. Tyvärr blev det i sista stund inställt. Väldigt tråkigt vi hade sett fram emot detta, men men, vi får väl hoppas vi kan besöka Norrköping vid ett senare tillfälle istället :) 

Julen närmar sig med stormsteg och en vecka kvar till julafton bara. I år är vi t o m lediga på juldagen så då finns ju utrymme för att själv kanske gå ut och svänga sina lurviga eller lyssna på bra musik. Julafton kommer av undertecknad att firas med härligt lagerarbete i Norge innan hemfärd mot Sverige. Går det att se Kalle Anka via mobilen? :P

Nu tar Revivals jullov och under 2015 är vi tillbaka med nya coola spelningar. Nästa spelning och först ut för året blir 31 januari i Arvika på Rajjens! Då kommer vi förhoppningsvis med ny fräsch uppdaterad repertoar och några nya egenskrivna låtar.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln