Mot Norrköping

Detta ska bli roligt! Stockholm gick ju som en dans och till helgen drar vi mot Norrköping! Vi ska återigen få äran att agera förband till Peter Jezewski med Be Bop A Luba och sen kommer vi även spela ett set efter showen. Vi lirar både fredag och lördag. Vi har aldrig varit i Norrköping förut så det ska bli sköj och hoppas att många kommer och kollar. Peters show är för övrigt en riktigt riktigt bra julshow som vi verkligen kan rekommendera. Platsen som gäller är Stadium Arena. 

Vi skulle behöva införskaffa lite nytt eget scenljus. Är det någon som har exempelvis 300w par-kannor och stativ och dimmer som ni vill bli av med till ett bra pris så hör gärna av er! Eller om ni har nåt annat liknande :) 

Spelningarna i Norrköping blir för övrigt våra sista för detta året.. Sen är vi tillbaka igen den 31 januari. Då är det Rajjens i Arvika som gäller! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln