Mot Stockholm!

Än en gång ska vi få chansen att rocka järnet i Stockholm! Vi har spelat en gång tidigare i kungliga hufvudstaden men då var det på klassiska Café Opera. Nu drar vi istället till inget mindre än Globen-Annexet!! Hur kommer detta sig då undrar ni. Jo, för nåt år sen spelade vi en del med Peter Jezewski och hans Be Bop A Luba och nu har dom dragit igång sina julshower. Dom behövde ett rockband som spelar lite före showen och även efter. Där kommer vi in i bilden. Vi ska bjuda på gamla godingar i klassisk Revivals-style och vi tänkte rocka så hårt att självaste Globen rullar ner och iväg... typ... Nåja, i alla fall så ser vi fram emot detta väldigt mycket. Vem hade trott att vi skulle få spela i Annexet när vi började på allvar för drygt två år sen? Häfigt är bara förnamnet och vi är otroligt tacksamma att vi får va med om detta. Förutom Peter medverkar även Tone Norum och Clabbe...Tone som sjöng "Allt som jag känner" och Clabbe, ni vet han som satt i Idoljuryn och som har en lång musikkarriär i bagaget. Unga stjärnskottet Amanda Mair kommer också. Det kommer även filmas under kvällen för en kommande dvd och en eventuell tv-dokumentär. Nu är det ju inte vi som ska filmas... men vem vet.. vi kanske kan kuppa oss med på nåt vis ;) 

Over & out

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln