Ny buss, nya spelningar och ny layout

Nu var det ett tag sen senaste spelning och även repen har fått stryka lite på foten. Men det betyder för den sakens skull inte att det står still. Som ni kanske vet har vi investerat i en ny bandbuss!! Det är en 2006-års modell, VW LT (den längre och högre varianten). Platt-tv och DVD-spelare finns självklart =) Vi funderar på att göra den ännu mer bandvänlig genom att sätta in bord (för kortspel och god öl?) och kanske vända de två bakre sätesraderna mot varandra. Detta måste ju va ett vinnande koncept eller hur =) I alla fall kommer bussresorna att bli lite skönare framöver tror vi :)

Vad gillar ni nya layouten på hemsidan förresten? Lite annorlunda mot tidigare... kanske hinner göra om den flera gånger igen innan vi är nöjda men känns som ett steg i rätt riktning.

Vi har även 4 spännande spelningar på gång innan året är slut. Men inget är helt klart än men håll tummarna så återkommer vi så fort vi vet mer :) Rajjensspelningen kommer att flyttas till 31 januari som vi nämnde tidigare.

Ha en trevlig helg folkens, för imorrn är det full fart fredag! Rock bop!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln