Nästa spelning

Vår nästa spelning kommer att vara på ett av våra favoritställen nämligen Rajjens i Arvika. Där har vi varit flera gånger innan. Kan det va fjärde gången nu tro? Detta kommer bli en speciell spelning... Vi har alltid roligt på Rajjens och det brukar va mycket folk. När vi spelar kommer det va julbord där den 29 november :) När denna är gjord så sätter vi punkt för vårt 2014 och återkommer med nya härliga gigs under 2015. Många spännande spelningar är på G som vi snart hoppas kunna gå ut med. 

Nu har vi några lediga helger före spelning så nu ska vi vässa formen igen och sätta många nya låtar. Såväl eget material som covers. Vi fick väldig bra respons på låten "Rock n' roll" (Led Zeppelin) sist.  Så kanske kan det bli fler i den stilen. Hoppas kunna bjuda på några nya låtar i Arvika 29 november!  På söndag blir det att repa igen, det ska bli kul! 

//Rock Bop

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln