Dramatik och kalaströtthet!!! 

Som vanligt så skulle vi repa i helgen och testa formen inför Medisspelningen i Säffle. När vi väl kom in till replokalen var där ett jädra oväsen. På bottenvåningen finns ett gammalt restaurangkök, typ, och det var där det lät. Det regnade som fasen ute men det lät nästan som regnet stod som spön i backen även inomhus. Jojomen där hände det grejer. Ett rör till diskmaskinen hade sprungit läck och vattnet sprutade med full kraft ut över golvet. Efter full aktivitet och problemlösning lyckades vi tillslut stänga av vattnet och akuta problemet vart löst! Bra där! 

Efterföljande rep gick också ganska bra, även om någon av oss led av såkallad "kalaströtthet". Det är en speciell typ av trötthet som infinner sig dagen efter att man varit på kalas. Man skulle lätt kunna tro att det har att göra med intag av diverse starkare drycker men det har det alltså inte, enligt den kalaströtte i bandet! 

Så nu vet ni det! Hoppas vi ses på Medis i Säffle till helgen! 
Rock Bop! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln