Ingen nöd på fyra hungriga grabbar 

Dagen igår började inte bra. Elisa Lindström som skulle spela i Koppom var tvungen att ställa in p.g.a. sjukdom!! Så stressigt värre för arrangören men vi var lyckligt ovetande och visste inget om det förrän ersättarband var klart! Ersättarna blev våra kompisar i Pia Pihlgrens! Tummen upp på den! Så det blev ju bra ändå tillslut! Vi blev ju gött bortskämda under kvällen kan man säga... Vi blev bjudna på middag av tre fantastiska damer som hade lagat riktigt god mat och bakat tårtor...Inte nog med det... lite senare bjöds det på kaffe och smörgåstårta och annat tilltugg i danslokalen....  Ingen nöd på 4 hungriga rock n rollers igår alltså :) 

Vi spelade ett set i cirka en och en halv timme. Mitt i hade vi vår gästartist "Nisse" känd från Bonde söker fru! Han körde tre låtar med oss och han var ju omåttligt populär kan man säga! :) Spelningen var riktigt kul och det var bra drag och över 500 besökare. 

Ett jättestort tack till alla er som kom igår och rockade med oss. Tack till Pia Pihlgrens och "Bonnen" :) Och sist men inte minst tack till Ulf som arrangerade och gjorde detta möjligt... Vi fick blommor efter spelningen och en otroligt fin present som vi alltid kommer bära med oss som fint minne!! Kolla bifogade bilden! En "Magnor"-vas med texten "Dansgala Gillevihallen 2014. Revivals" Fantastiskt kul! 

Nu sätter vi siktet mot 18 oktober på Medis i Säffle tillsammans med Jetaways och Top Cats! 

Stay tuned
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln