Jål med hövvevärk som följd!!

Idag har vi repat hårt och länge. Fler nya låtar på repertoaren nu som vi ska lira nästa helg! Våra rep har en tendens att alltid spåra ur med möcke jål! Alltså massa idiotigrejer rätt o slätt. Och sen förekommer det en hel del "hetsning".. alltså att säga att man blev hetsad är den perfekta ursäkten när man inte riktigt vill stå för det man gjort, ungefär som när man gick i skolan...  Idag har bandets två sångare hetsat varandra till max att jåla och skrika, vråla, låta högt, med kraftig huvudvärk som följd... Men som vi brukar säga... man har det inte roligare än man gör sig.

I veckan hade vi ett födelsedagsbarn i bandet. Jojomensan!! Ingen mindre än Fredrik hade bursdag och detta firades med pompa och ståt i efterskott idag med paketöppning och grejer. Några av de presenter han fick var en serietidning (Knasen), en påse med cheeze hearts, en mellanöl, ett presentkort på kaffe och ett paket småkakor. Han verkade bli glad för detta.

Till helgen ska vi lira live igen och det ska bli sjukt kul! Platsen är Gillevihallen i Koppom, där vi spelade ifjol. I år får vi sällskap av Elisa's, som bjuder upp till dans, och vi själva kommer som vanligt att spela rock n roll med fullt ös och kanske bjuder vi även på en överraskning i form av gästartist. Detta kommer bli grymt såklart! Hoppas att ni kommer och sprid budskapet!! ;)

Rock bop

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln