Det går framåt

Howdie! Tre veckor i USA gick fort och nu har vi hunnit "landa" och övervunnit värsta jet-laggen. Det hände otroligt mycket i USA.... Vi gjorde flera spelningar men två var strået vassare. Den ena var på Beale Street i Memphis och den andra var mitt i Nashville på Broadway!! En helt fantastisk upplevelse som vi aldrig kommer glömma! Många mil blev det och vi besökte bland annat Memphis, Nashville, Orlando, Jacksonville, Alabama, Illinois och New Orleans. Massa god mat (skräpmat) och dryck blev det också förstås.

På Kennedy Space Center i Florida fick vi chansen att komma lite närmare rymden. Men ingen raket stod redo den dagen för att skjuta upp oss tyvärr så vi fick nöja oss med att kolla läget runt uppskjutningsramperna och kolla en rymdfärja som varit ute 33 gånger i rymden! 

Många sena kvällar med mycket musik blev det också förstås och möe "jål". Massa trevligt folk lärde vi också känna. Stort tack till The Cadillac Band med Ulf i spetsen som gjorde denna resan möjlig för oss. Även stort tack till övriga musiker och resenärer för en jäkligt rolig resa. Det är inte för inte att man längtar tillbaks.... Vi får hoppas att det inte dröjer länge tills nästa gång ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln