Dan, före dan, före dan, före...

Nu är är det nära. Snart åker vi över till landet over there! På onsdag lyfter planet! Vi fick ett önskemål om att berätta lite om vilka som är med och hur det kommer sig att vi får följa med, så vi tänkte berätta lite om det :)

Vi tar det från början. Det var vinter 2013 när Benny en helt vanlig grå dag spatserade in på Coop i Säffle när han fick se en affisch "50/60-tals rock n roll i Huggenäs" stod det på den. Va fasen är detta tänkte han och nämnde detta för övriga i bandet. Ingen visste något om det så vi bestämde oss för att kontakta dom och fråga dom om dom ville ha ett förband. Sagt och gjort och det ville dom. I Huggenäs spelade vi fyra låtar före Cadillac Band och sen var det i rullning. Flera spelningar bokades in och sen kom det ena med det andra. Ifjol spenderade vi 12 dagar i USA men i år blir det hela tre veckor och vi följer med på HELA resan :P

Dom som kommer följa med i Cadillac Band är Ulf Nilsson, Börje Hallberg, Janne Lucas Persson (Växlen Hallå), Claes-Göran Hederström (Det börjar verka kärlek banne mig) m.fl. Sen kommer även det legendariska bandet Rockfolket att följa med! :) Ni vet bandet som gjorde låten Hey Baberiba bland annat :) Från Norge kommer Håkon Sagerud. Han är en av världens bästa Roy Orbison-tolkare och kommer även att väljas in i International Rockabilly Hall of Fame där borta! Från Sverige kommer även Josef Nordin! Superduktig sångare och gitarrist som även han var med i fjol! Väl där kommer vi att träffa D.J. Fontana (Elvis Presleys originaltrummis), James Burton (Elvis gitarrist bl.a.), Stan Perkins (son till Carl Perkins), Carl Mann, Billy Burnette (Fleetwood Mac och John Fogerty band) och många, många fler. Förhoppningsvis en del överraskningar också :)

Vi är glada och tacksamma för att vi får följa med på denna resan och vi hoppas kunna bjuda på många bilder och stories därifrån! Allt detta började med en affisch inne på Coop i Säffle :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln