Folkparken i Skillingmark och Nääs Slott

Det har varit en fin helg för oss! Vi startade med spelning på lördagen i Skillingmark! Närmare 700 var vi i parken och det var ett jäkla ös. Fernandoz var också där och bjöd upp till dans! Vi hade riktigt kul och vi hade gärna spelat ännu mer om det funnits tid :P När parken stängde var det att snabbt rigga ner och försöka åka och få lite sömn innan spelningen dagen efter på Nääs slott.

Vi var i säng runt 4 på morgonen och alarmet gick på 6.45. Behöver kanske inte nämnas att vi va lite slitna till att börja med? Men med otaliga koppar kaffe från statoil och obegränsade mängder snabbmat var vi snart på G igen.

Väl nere fick vi riggat och snart var det dags att spela. Vi var först ut och det var sittande publik denna gången. Inte det vi är vana men det funkade bra och vi spelade en dryg halvtimme innan vi lämnade över till Rockfolket! Rockfolket var grymma och leverade kanonbra som vanligt. Sen var det dags för huvudbandet The Cadillac Band som bjöd på en fantastisk show. Little Gerhard var i högform och alla andra också!

Kvällens absoluta höjdpunkt för vår del var att Erik blev inbjuden att spela trummor när Cadillac Band spelade när både Billy Burnette och James Burton stod på scen! Helt fantastiskt kul. Billy Burnette som har spelat med Fleetwood Mac och John Fogertys band bland annat. Och James Burton som var Elvis Presleys gitarrist!! Inte illa pinkat Erik!! :D

Ett gött kvällsdopp i sjön nedanför hann vi också med innan vi for till campingen och slafade. Vill passa på och tacka alla för värmande kommentarer och fina omdömen som vi har fått under helgen på plats och på facebook m.m. Det betyder mycket för oss och ger oss energi och inspiration!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln