Bara en månad kvar, sen drar vi!!

I helgen har det skett mycket! Dock inte med bandet... vi har nämligen varit leeediga :) Gött faktiskt! Men bara för det betyder det inte att vi ligger på latsidan. I veckan kom t.ex. nypressade skivor som vi tar med till nästa spelning för försäljning. Nästa spelning är för övrigt den 19 juli i Skillingmark i folkparken där! Finns inte mycket som går upp mot svensk sommar och spelningar i parkerna... Trevligt folk och fina bilar och go mat som regel.. Ok nån nackdel finns det... myggen t.ex. Men även myggen ska ju få sin beskärda del av rock n roll så ;) Dagen efter Skillingmark, på söndagen, åker vi raskt vidare till Nääs Slott i närheten av Floda som ligger nära, Lerum som ligger nära Göteborg .. som ligger nära... ja ni fattar :) Där kommer det bli en fantastisk show med The Cadillac Band, James Burton, Billy Burnette, Tommy Allsup, Håkon Sagerud, Rockfolket m.fl. m.fl... osså vi i Revivals då förstås... Vi hoppas på fint väder så vi kan va utomhus.. 

När dessa två shower är gjorda så kommer årets höjdpunkt nummer ETT!! Och det är exakt en månad kvar idag! Då packar vi våra resväskor och åker vi till USA och lirar tillsammans med The Cadillac Band :D :D :D Shit va kul detta ska bli. Platser vi ska besöka är Memphis, Nashville, Orlando, New Orleans m.m. Det blir en resa nere i södern med andra ord! Vi kommer återigen få träffa D.J. Fontana (Elvis Presley originaltrummis) och vi kommer bland annat få va med och fira James Burton på hans 75-års dag i Shreveport, Lousiana på Municipal Auditorium Arena. Så här ser arenan ut!! ----->


 

The Cadillac Band kommer spela här! Om vi kommer få spela nån låt där det vet vi inte än. Men vi håller tummarna det hade varit riktigt kul!! Ok men det är ändå några veckor kvar till detta äventyret. I USA kommer vi stanna  tre veckor och vi ska ta med oss en laptop så vi kan uppdatera bloggen helst varje dag med bilder och berätta om vad vi gör så att ni kan följa med på vår resa i bloggen om ni vill! :)

En hel del spelningar är redan inbokade som den på International Rockabilly Hall of Fame i Jackson, där vi även medverkade ifjol. Där kan det även bjudas på lite överraskningar :) Nog om detta men mer info kommer... Gå gärna in på denna hemsidan för att kolla ibland om uppdateringar... Rock on! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln