Två intensiva helger - osså två lugna!

Vi brukar säga så här, att man har inte roligare än man gör sig. Nu har vi haft två riktigt roliga helger som har varit fyllda av musik, trevliga människor och mycket rock n' roll! 

Midsommardagen firade vi i Gunnarskog på Gunnevi Festplats! Satan vilket drag det var där. Dom ville passera drömgränsen 1000 gäster och det gjorde dom med råge. Enligt va vi hörde så kom det närmare 1300 så det var riktigt kul och bra ös! Med alltid lika professionella Fernandoz på ena dansbanan och fantastiskt duktiga Pia Pihlgrens på den andra och öltält med ett coverband och vi på egen scen så var det lite festivalkänsla över det hela. Otroligt trevlig tillställning! Christian Jerksten var med rattade ljudet och såg till att det blev en show med bra ljud och ljus!

I helgen som var spelade vi på privat tillställning. Det var också riktigt, riktigt kul med massa dansanta och partysugna bröllopsgäster! Helger som dom här lever man länge på! Tack till alla inblandade!!

Första laddningen cd-skivor sålde vi slut på och nu har ytterligare en leverans kommit! 100 stycken nypressade skivor väntar på försäljning så hör bara av dig om du vill köpa!

Till er som följer oss på facebook så ligger vår första del i vår miniserie "Inga Problem" ute och andra avsnittet kommer nu på fredag :)

Nu har vi två helger framför oss utan spelningar och det ska bli skönt att få fira lite semester också :) Nästa spelning är 19 juli i Skillingmark och 20 juli på Nääs slott. Mer info om detta kommer :)

Rock on!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln