Läs Säffletidningen idag! :)

Ja då har då vardagen återigen infunnit sig. Det är tisdag morgon och det ser ut att bli en fin dag. Kanontrevlig läsning i Säffletidningen idag med ett fint uppslag från dansen i Hasslerudsparken i lördags. Det man kan säga om helgen var att fy f-n va kul vi hade! En helt oförglömlig kväll som är kanske den bästa vi har haft! Varför då? Jo för att hela 1300 glada människor letat sig till parken för att röja med oss och dansa till Fernandoz på dansbanan.

Vi var på plats ganska tidigt på dan och ställde ljud tillsammans med vår ljudtekniker Christian Jerksten. Åkte in en snabb sväng till stan sen och åkte direkt tillbaka. Då var det redan kö för att komma in med bilar på parkeringen. Oändligt med raggarbilar och det dröjde inte länge förrän parkeringen var full och man fick använda grusgropen brevid :)

Vädret visade sig från sin bästa sida förutsättningarna fanns där för en lyckad kväll. Vi körde vårt set vid elvatiden och en dryg timme framåt. Vi öste på, publiken öste också och vi hade hur kul som helst.

Vi fick sålt de få skivor vi hade kvar och ska nu beställa fler. Hör av dig om du är intresserad. Även t-shirtar gick det många och vi fick slut på storlekar. Det ska också beställas nya så hör av dig om du vill beställa en redan nu!

Sen tidigare vet vi att det finns en ko som har fått namnet "Erik..." till trummisens ära. Nu finns det även en katt som är uppkallad efter vår låt "Mandy". Finns det mer som vi inte vet om kanske? :)

Tack till alla er som kom och tack för alla support och uppmuntran! Tack även till Fernandoz och arrangörer!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln