Solen steker på!

Ja nu värmer det gött på balkongen minsann! Med en kaffeköpp i näven kan det knappast bli bättre! En aning varmt jo det är det men för fasen ingen klagan nu när sommaren äntligen är på väg.

Idag känner man en extra fin tacksamhet till kristendomen som har gett oss en ledig dag idag :) Gud vet va vi behöver haha... Känns helt ok att slippa kyllagret på Asko i Norge idag och dessutom tagit ledig imorrn.....

Till helgen så är det spelning igen i Hasslerudsparken utanför Säffle! Kan ju bli hur roligt som helst och till och med vädergudarna verkar vara med oss..  19 grader och sol!! Uj uj uj we like it. Fernandoz bjuder upp till dans på dansbanan och vi gör en scenshow på dryga timmen... Vi kommer starta runt 23.30... Hoppas nu att många av er kommer och njuter av folkfesten i parken! Top Cats har publikrekordet där på 1900 personer. Det blir ju svårslaget då haha... men vi lovar att ge 100 % för er som är där! Läste att parken anlades redan 1924 och där har många, många legendariska artister uppträtt genom åren. Verkligen roligt att vi har fått förtroendet att få spela i år! Många fina bilar hoppas vi också på att det blir!

Rock Bop!

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln