Extreme replokal-makover!!!

Statusen i bandet för tillfället. Erik: Hostar och får inte sova... Daniel: Jobbar... och så jobbar han :) Fredrik: Verkar ha kommit en bra bit med husrenoveringen. Benny: Dricker kaffe och överväger en tur in till Oslo före jobbet. Det var inget rep i helgen.... men det blev ett ändå ett kort besök i replokalen för att röja upp i kaoset. Från att ha haft kanske värmlands mest ostädade replokal har vi nu kanske Sveriges vackraste!! Dessutom har Eva och Kjell Kihlander sponsrat oss med en fin hörnsoffa att ha i vårt kafferum (jo vi har ett sånt :) ) Riktigt fint och trevligt blev det. Tack Eva och Kjell! :) Dammusgaren fick även visa vad den går för och gjorde ett riktigt bra jobb!

I helgen är det spelningar och det blir en kort helgturné i broderlandet i väster, nämligen Norge. På lördag spelar vi i Moss på Amcar-treff! Samma ställe som i ifol! :) Det blir utomhusspelning på lastbilsflak. Detta kommer bli kul! Det finns mat- och ölförsäljning på stället. När vi är klara där packar vi ner våra grejer och drar hem till Bennys lya i Ås och övernattar där. På söndag morgon står vi upp tidigt och åker mot motorshow/biltreff i Bärum (utanför Oslo) och spelar ett par set där. Det var riktigt trevligt där ifjol med massa happenings.. Hoppas på lika bra väder som sist!

Ok det är inte helg än. Fortfarande nästan en hel arbetsvecka kvar. Men den som väntar på nô gôtt :)

Vi ses! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln