Efter en trevlig helg på västkusten...

Nu är man hemma i vardagen igen efter helgens bravader. I lördags provade vi alltså nya marker, nämligen Tanumstrand. Platsen var ett eventcenter och det var vi, The HubCaps och Matchbox som spelade på lördagen. Vi var först ut och det var typ ingen där och kollade haha.. Men vi fick som tur var spela ett set till och avsluta kvällen och då var det lite fler, runt 400 nånstans.

Allt gick som det skulle och vi träffade massa trevligt folk, både andra musiker och gäster på stället. Vi hade även med oss en fotograf, Sofie Borg, som tog massa sköna bilder på oss... Lägger upp så snart vi har dom :)

Inte nog med detta, vi bodde på ett riktigt fint hotell alldeles intill havet och blev bortskämda med riktigt god mat och en fantastisk frukost dagen efter. Kan inte bli så mycket bättre..

Stort tack till alla som kom och rockade med oss! Hoppas vi ses snart igen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln