Trrrrevlig helg!!

Känslan av helg är inte helt fel!! Vad kan vi förvänta oss av helgen? Vet inte riktigt.. det är i vart fall inga musikplaner. Däremot så ska 3/4 av bandet vara gäster på ett dop i Säffle. En nära vän till oss som döper sin pöjk så det ska bli riktigt trevligt. Förmodligen finns även en tanke att visa upp tre stöller som avskräckande exempel - bli inte som oss liksom ha ha..  Kvällen då? Inga planer = skönt!

Ingen har väl missat att vi kommer bege oss till sydligare breddgrader nästa helg, nämligen till Tanumstrand/Grebbestad. På lördag spelar vi tillsammans med The HubCaps och Matchbox (UK). Men det pågår Rockabilly Weekend hela helgen och på fredag spelar Top Cats, Sweet Mandy och Jan & the Jammers!

Ett tips till er som befinner sig i Säffle nu på lördag! Dave Edmunds lirar på Medis!!

Ha en trevlig helg allesammans! Och kom ihåg, man har inte roligare än man gör sig!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln