Gött sleten dagen efter

Uj uj uj! Ja idag är men seeeeg. Igår var det en höjdarkväll i Gränshallen Charlottenberg. Ett riktigt bra arrangemang som vanligt där uppe och fullt ös.. Cirka 1300 dansanta människor intog ishallen för att dansa till Lasse Stefanz och för att rocka tillsammans med oss. Vi spelade i en timme och det var gött drag framför scenen. Bästa draget hade vi nog när vi körde klassikern ghostriders!

Sen blev det tid för att sälja lite skivor och t-shirts och för att besöka baren. Tiden gick fort och det blev dags att rigga ner och köra mot Säffle. Inte världens längsta resväg men på småtimmarna så känns det skapligt långt. Bussen höll iaf hela vägen ;) och vi var hemma i Säffle vid sextiden och Daniel fortsatte mot Grums. Dagen idag har gått i slöheten och skräpmatens tecken.

Nästa spelning är i Grebbestad  3 maj på rockabillyfestival tillsammans med Matchbox och The HubCaps. Hoppas på att träffa er där :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln