What a night!!

Oj oj ja det var sannerligen drag i Römskog igår kväll! Vi möttes upp i Töcksfors och tog en kaffe tillsammans med Sofie och Marita (våra filmare) som skulle följa med och dokumentera lite. Sen bussen raka vägen upp i skogarna... Römskog ligger inte alls långt från Sverigegränsen men mitt i ingenstans typ. Men tillslut dök ett fint spa-hotell upp.

Vi har ju varit lite bortskämda ett tag nu när vi har haft vår ljudtekniker Christian med oss som styrt ljud och ljus åt oss. Men men vi fick till det ganska bra tillslut. Vi blev bjudna på trerätters (jojomensan) och blev gött omhändertagna där :)

Folket som var där hade verkligen engagerat sig och fixat 50's outfit rockade järnet när vi spelade. Vet inte om folket stod på borden och dansade men det gjorde iaf Daniel och Fredrik :) Ja det var sköj detta!

Eftersom vi fick övernatta på hotellet så blev det ju fest hela natten och klackarna i taket hela natten. Tack alla inblandade! You rock! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln