Revivals + spa = välbehövligt??

Hej på er hur har ni det folkens? Vi är om dagen spridda för vinden, precis som vanligt alltså... Fredrik härjar i Köla, Erik övervakar väl bräder i Säffle, Daniel står i grytorna på Färjestad och Benny "forsyner Norge med mat" på lager i Norge. Men i söndags gjorde vi äntligen ett välförtjänt rep och provade två nya låtar. Varav en är väldigt otippad. Vi får väl se om vi får till det.

Till helgen är det dags för spelning igen. Det var längesen sist och det ska bli sköj! Platsen är Römskog Spa och Resort i Norge mitt ute i ingenstans vad det verkar på google maps...  i närheten av svenska gränsen :) Det är tydligen redan fullbokat för kvällen så vi ser fram emot många dansanta partysugna norrmän i sitt esse! Arrangören tyckte nog att vi ser lite slitna och härjade ut.. för dom erbjuder oss tillgång till både japanskt bad, bastu, utomhusbad, god mat och övernattning och andra typiska spa-grejer :) Och vi är ju aldrig omöjliga så sett :P Kanske ska lägga upp före och efterbilder?

Ha det gött alla! Vi hörs och ses! Rock bop!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln