Vi ringer på fredag, så ses vi på söndag

Det närmar sig helg - ÄNTLIGEN!! :D Ingen spelning i helgen, inget rep heller. Men däremot ska vi göra vår sista inspelningsdag!! KUL att göra film och kul att äntligen komma i mål och sätta sista scenerna. Om detta blir bra, kul, intressant, roligt, konstigt eller udda.. ja det återstår att se.. Förmodligen blir det en mix av alltihop. Spetsat med vassa skådespelarinsatser av oss som ni bara inte kan gå miste om! I scenerna har vi fått pröva på att vara både glada, lednsa, förtvivlade, lyckliga osv. Att vara ledsna gjorde vi nog så bra att Helena Bergström antagligen kommer bli arbetslös inom det närmsta ;) Oscarsstatyetterna är nu nära!! Missa inte detta vad ni gör :)

Som sagt ingen spelning i helgen men vi har en i antågande. Om två veckor spelar vi på Römskog Spa & Resort i Norge. Dom glada spa-gästerna ska få sig en omgång rock n' roll och kompensera eventuellt överskott av nyttigheter med rockmusik och kanske en och annan stor stark... Det måste ju va lite balans i tillvaron så att säga :)

Om ni inte har annat för er så kolla in första delen i vår egen dokumentation om hur det går till när vi är ute på vägarna :) Har länkat till andra delen av "En snabbis med The Revivals"...

Ta det lugnt i helgen och gör inget som vi skulle ha gjort!
//Rock bop

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln