Nu jädrar har vi chansen :P

Vi fick ett mejl häromdagen från en arrangör som har bokat oss till en spelning som bad oss om lite saker, bland annat en "rider". Vad är en rider kanske du undrar? Det gjorde vi också, nästan :) Ok vi vet vad det är men däremot har vi aldrig skrivit nån. En rider är önskemål som artister skickar till arrangörer om hur man vill ha det runt spelningarna, på scen och i logen. YES tänkte vi nu ska vi passa på och göra som dom stora banden och började leta inspiration. Lite exempel här då på va flera av dom största vill ha (enligt säkra källor/rykten ;) )

Michael Jackson: Ville ha ett rum med plockgodis.
Madonnna: Kräver att toasitsen hon använder ska kastas efter besöket så ingen behåller den sen!?
Paul McCartney: Kräver köttfritt på arenorna han spelar, alltså endast vegetariska alternativ för ALLA som befinner sig där hela dagen.
The Haunted: En gul lök!
Van Halen: Krävde chockladgodiset M&M (men alla bruna var tvugna att plockas bort)
Rihanna: Djurmönstrade kuddar
Beach Boys: Vill ha tändare (men inte gröna!)
Tommy
Lee: Majonäs, senap och krämigt jordnötssmör och mötesschema för anonyma alkoholister.

Ok rätt så sköna krav och bra inspiration för oss med andra ord.. Frågan är vad vi ska hitta på? Ja detta blir svårt... Nån som har nåt förslag kanske?? I och för sig dom kanske kan överraska oss... Ett säkert kort är att bjuda oss på pizza då blir vi garanterat nöjda :P

Rock Bop!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln