Tips!! Kl 21.00 ikväll!!

Här kommer ett riktigt bra tips inför kvällen! Kl 21 bjuder Jill Johnsson in till sin veranda i Nashville! Denna programserien är något av det bästa som SVT har gjort. Riktigt kul och intressanta, kanske inte så väntade gäster. En timmes lång musikalisk njutning på onsdagskvällen är aldrig fel.

Ikväll gästas Jill av Kristian Gidlund. Kristian startade bandet Sugarplum Fairy i slutet av 90-talet. Tyvärr drabbades Kristian av cancer och vi kunde i två år följa honom och hans kamp i hans blogg "I kroppen min".

Han delade Jills kärlek till countrymusiken och när hon böjd in honom till programmet gick en dröm i upfyllelse; att få besöka Nashville. Detta blev Kristians sista resa i livet och ikväll ska vi få se materialet därifrån.

Jills Veranda alltså, veckans höjdpunkt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln