Tjenare Moss

Jag ligger under ett varmt täcke och slöar efter en kall dag i ett regnigt Säffle. Rockigt värre ;) Nejdå men idag har vi fortsatt med vårt projekt "inspelning". Och är det nånting man har lärt sig är det att inspelning tar så otroligt mycket mer tid än man har tänkt sig. Men det är jäkligt roligt och man får mersak! Vad är då detta... ja det ger sig så småningom.. Imorrn fortsätter vi och ytterligare en helg... Sen hoppas vi att kunna bjuda på nånting festligt ;)

Vi fick en ny spelning bekfräftad idag och platsen som gäller är Moss i Norge på "raggarklubben". Amcar-treff helt enkelt! Vi spelade där ifjol och det ska bli riktigt kul att komma tillbaka. Dagen efter spelar vi på biltreff på Rud i Bärum (utanför Oslo).. Det blir alltså en kort Norgeturné den helgen.... vi gleder oss och skall kose oss!

Kvällen kommer gå i stillhetens tecken i väntan på morrondagen då det blir fullt ös igen.. Kanske hinner vi spela en eller annan bete det det hade varit kul :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln