Det kan man Kalla seger!

Hehe ok ,vet rubriken va sur med anspelning på Kalla.. men kunde inte låta bli :P Men i alla fall ett stort grattis till Kalla och en bragd som heter duga! Imponerande!

I Revivals högkvarter sker idag absolut ingenting. Igår var en av oss där och röjde och städade så det är nästan skinande rent... i alla fall om man jämför med tidigare. Fick vissa signaler av de som hälsade på oss i lokalen för ett par helger sen att något behövde göras åt de meterhöga pizzakartongsstaplarna. Undertecknad ska ikväll fila lite på affischer inför vårens kommande spelningar och fortsätta skriva på nytt material. Hoppas även på rep imorgon... det kliar i fingrar och stämband så det vore gött.

Ha det gött alla! Keep on rockin!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln