Tillbaka till Memphis Tennessee

Varför inte tänkte vi när vi fick frågan om att följa med i år igen :) Vi gläder oss nåt enormt till detta och i år blir det lite tre veckor over there i augusti! Vi ska även denna gången spela på International Rockabilly Festival i Jackson! Men det blir mycket annat också förstås.. Vi ska bland annat besöka Memphis, Nashville, Tupelo, New Orleans, Jacksonville och Orlando i Florida. I Florida ska vi först och främst akta oss från att bli krokodilmat! Men vi tänkte även besöka Kennedy Space Center och komma i närkontakt med rymden :) Men ingen rymdfärd planerad i nuläget ;) I Orlanda ligger även världens största nöjesfält så där får det nog bli ett besök!

Annat fränt då? Jo vi ska få va med och celebrera Elvis Presleys gitarrist James Burton på hans 75-års dag med speciellt inbjudna gäster. The Cadillac Band ska lira där. Hade även vi fått framföra nån goddig bete där hade det varit jäkligt kul förstås :P

De flesta av musikerna från ifjol kommer va med även i år och det kommer bli sjukt kul att återse alla igen! Ett härligt gäng!

Denna gången ska vi försöka va duktiga på att dokumentera och filma det vi gör, både spelningar och annat. Den stora censuren lär gripa in men en hel del slipper nog igenom ändå ;) Har även en målsättning att blogga på plats och lägga upp bilder med mera så ni kan följa oss dag för dag vad vi gör.

Ok men tre veckor över där med riktiga hamburgare, Waffle House och en och annan pilsner känns i alla fall som en plan. Obs obs, kan hända vi har nån överraskning att bjuda på när det närmar sig... håll ögon och öron öppna :)

Rock Bop

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln