"Kameran rullar"

Totalt däckad! Vet inte inte vad som är största orsaken.. om det beror på förkylningen eller att man har spenderat hela helgen utomhus i blåst och kyla? För kallt var det! Tack till alla er som i helgen på olika vis har bidragit till vårt pågående projekt. Vi hoppas det ska bli bra. Vi har iallafall haft hur roligt som helst och fått mersmak. Vill inte avslöja riktigt än vad detta ska bli men ni kommer märka :)  

På lördag kväll var det varken rep eller utgång så vi passade på att göra några sketcher med mobilkamera... varför? Ja säg det.. det vet vi nog inte ens själva.. haha.. Kolla gärna den filmen som heter "Pulver och Nicko" om ni inte redan gjort det så får ni se ;) Kanske gör vi fler :)

Närmar sig spelning nu också! Innan den ska vi upp till Torsby på tor på "hemligt uppdrag" ;) och på lördag så spelar vi i Stjernehallen i Torsby. Eftesom det är rally där då så kan det bli ett jädra drag där upppe. Vore kul om vi träffade några av er däruppe.. ! :) Förutom oss kommer norska bandet Contrazt att spela
.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln