En stor balja kaffe och förberedelser inför helgen!!

Det är inte mycket med oss nu! Två fjärdedelar av bandet är sjukskrivna för diverse ålderskrämpor. Den ena fjärdedelen ska dock ha sin sista sjukvecka nästa vecka innan han glatt återvänder till rika landet i väst och jobbar ihop nya kosing. De två resterande, ännu friskförklarade medlemmarna, jobbar hårt om dagen. Den ena mättar hungriga Karlstadbor med mat och den andra sliter hårt med med att läsa nyhetsflödet på facebook samtidigt som han övervakar brädor som blir målade. Tufft nu..

Imorrn påbörjar vi ett nytt projekt! Det är inget vi har gjort förut och vi ska inte va själva och det ska va färdigt ganska snart. Till detta ska vi ha ett snöre, en skylt, en norsk hundralapp, en ljudkille, en förvirrad låntagare och en vetekrans! Det är solklart va vi ska göra, eller? :) Hehe jaja detta kan bli jämt hur som helst... bra eller dåligt... men det lär bli KUL! Bli inte förvånade om ni träffar på oss i helgen på dom mest oväntade ställena..

Och nu är det definitivt dags att dra på en REJÄL balja med kaffe!
/Rock bop  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln