Welcome back!!

Saker och ting förändras! Det man tyckte va bra förut känns plötsligt förlegat. Som en del av er vet har vi haft denna hemsidan uppe förut men vi la ner den för ja cirka ett år sen. Hemsidan kändes lite överflödig när Facebook har tagit över mer och mer.. Men nu är det ju det att facebook har tagit över så mycket att man istället nästan drunknar där i allt flöde som pågår.. Nu är det istället facebook som känns en aning dammigt och förlegat. Eller ja, det kanske det inte gör.. men vi tycker att en hemsida är både personligare och roligare och här finns mer utrymme för att lägga ut både filmer, bilder, musik och allt möjligt och ha det mer samlat och lättöverskådligt. Men detta betyder ju inte att vi ska sluta använda fb... givetvis inte... men för er som vill läsa blogg och annat om va vi driver med om dagen så är det hemsidan som gäller =) Här kommer vi även lägga upp vår spelplan..

 

Det är många projekt om dagen! Först och främst så har vi ju inte fått ut vår skiva än!! Shame on us vi vet!! Men nu är det riktigt på G för vi har i skrivande stund blivit nöjda med det konvolutet som är och alla bilder vi ska ha med är fotade och bearbetade. Så om allt går som det ska så skickar jag in det för tryck ikväll och så ska det inte dröja så länge tills den kommer. Vårt mål är absolut att ha med ett gäng upp till Torsby där vi spelar 8 februari på Rallyfest!

 

Annas då? Vi är på G nu och ser fram emot ett riktigt bra 2014!! Vi är laddade och spelningarna börjar rulla in. I år har vi fått tacka nej till flera spelningar som krockar tyvärr. Riktigt trist är det att vi redan har fått tacka nej till två spelningar med några av våra största idoler John Lindberg Trio :( men men, det kanske blir fler chanser till det.

I fredags gästade The Cadillac Band Huggenäs bygdegård utanför Säffle. Erik och Ben åkte dit och kollade. Det var riktigt kul att möta dom gamla rockrävarna igen! Vi har inte träffats sen vi var och reste i USA i somras. Erik fick oväntat göra ett inhopp gästspela en låt med dom! :) Det fixade han galant förstås :)

Rock bop!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln